Parken ved Kimen har blitt et flott møtested for barnefamilier. Da våre barnebarn kom til Stjørdal på ferie, hadde de gledet seg til å leke og til å løpe gjennom springvannet i Kimenparken. Stor var vår forbauselse da en av de andre som var der, sa at barna måtte være forsiktige med å løpe gjennom springvannet. Han fortalte videre at vannet i springvannet var resirkulert og ikke renset, derfor visste man ikke hva det inneholdt.

Er det virkelig slik at det er laget springvann på bakkenivå som rett og slett inviterer barn til å løpe gjennom det, og så er dette vannet urent?

Jeg som var så glad for at Stjørdal endelig hadde fått en park med grønt gress og springvann! Hvis Stjørdal kommune imidlertid ikke har råd til å ha rent vann her, tror jeg det hadde vært bedre å være springvannet foruten eller at kommunen hadde laget et mer tradisjonelt springvann.

Lysten til å ta med barnebarn til Kimenparken ble betraktelig mindre da jeg fikk vite dette.

Og nå lurer jeg på hva kommunen tenkte da de bygde dette springvannet - som er nesten er uimotståelig for barn, men som inneholder skittent vann?