Nå får du nyheter fra både Stjørdal, Meråker og Malvik på Bladet.no

- Vi skal følge nyhetsbildet i Malvik videre, og ambisjonen er at dekningen skal bli minst like god som tidligere.

Denne gjengen skal lage avis for Meråker, Malvik og Stjørdal framover. 

New Articles

Det sier journalistene som tidligere hadde ansvar for mb.no, Richard Bakken og Anders Fossum. 

- Sammen med resten av Bladet-redaksjonen er vi er klare til å fylle Bladet.no med stoff fra Malvik på Bladet.no fra denne uke. I samme nettavisa får du nå nyhetsoversikt for hele aksen fra Meråker og Stjørdal til Ytre Malvik. 

Mer å lese

Hele Bladets redaksjon er spente på mottakelsen av den nye sammenslåtte avisa, som kommer ut både på nett og papir.

Også avislesere i Stjørdal og i Malvik vil merke at det som kommer ut er et litt annet produkt, men det blir selvsagt malvikingene som vil merke størst forandring.

- Vi føler oss trygge på at våre trofaste lesere av mb.no vil bli tilfreds med det de finner av Malvik-stoff på nett fortsatt. Målet er at Bladet.no skal gi innbyggerne et daglig overblikk over de viktigste nyhetene og hendelsene i alle tre kommunene, sier redaktør Linn K. Yttervik.

Bladet.no er er bemannet fra morgen til kveld, også i helgene.

- Dette blir en styrke av dekning i Malvik også, sier journalist Richard Bakken.

- Bladet blir en fyldigere nettavis, med mer å lese. Abonnenter får også gratis e-avis. Det betyr at du kan ta fram mobil, brett eller pc hvor som helst og lese papirutgaven elektronisk. Som abonnent får du også etter hvert lese plussaker, sier Yttervik.

Søkbare MB-artikler

Om du er vant til å skrive inn adressen til mb.no i søkefeltet, kommer du fra klokken 15 tirsdag direkte til Bladet.no, og du vil finne nyhetene der. Du kan også bruke søkefeltet for å lete deg fram til eldre artikler fra mb.no. På samme måte som du kan søke opp gamle saker som har stått på Bladet.no tidligere. Arkivet fra Malvik er med videre.

Storavis tirsdag

- Den nye papirutvaven, ligger i postkassa tirsdag til alle i Stjørdal og til husstander i hele dekningsområdet. Det er et produkt vi er stolte av, sier Yttervik.

- Vi lever i et dekningsområde med et enormt stoffpotensial. Det skjer mye i distriktet, og folk som bor her har mange fellesnevnere, sier Yttervik.