Kimen kåret til årets kino

Høstet gjev pris i Oslo.
New Articles

Under bransjeorganisasjonen for norske kinoer, Film & Kino, sitt filmtreff i Oslo tirsdag 5. desember ble Kimen kino kåret til Årets kino i kategorien for mellomstore kinoer (årlig besøk mellom 100.000 og 200.000).

God på sosiale medier

Som begrunnelse for utmerkelsen ble det blant annet trukket frem at Kimen kino gjennomførte et godt arrangement under Den Store Kinodagen i november, hvor kinoen, kulturhuset, biblioteket og lokale korps bidro til en festdag på Kimen. I tillegg ble Kimen kino rost for sitt gode arbeid i sosiale medier.

Trondheim vant også

Trondheim kino, som driver Kimen kino, vant i kategorien store kinoer (årlig besøk over 200.000). Det er første gang en kino eller kinokjede vinner to av tre priser under Film & Kinos prisutdeling.