Operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund ved Trøndelag politidistrikt forteller at det har skjedd ulike hendelser natt til søndag.

- Klokka 01.30  fikk vi melding om en beruset person som nektet å forlate en pub i Stjørdal sentrum. Mannen hadde revet i stykker skjorta til både ei vakt og en av gjestene. Etter en stund hadde noen bekjente av mannen overtalt ham til å gå. Vi hadde et søk med patrulje, uten at vi klarte å finne mannen, forteller Aaslund.

Knuste rute

En time senere hadde ei trondheimsdame slått seg løs i Stjørdal sentrum.

- Klokka 02.27 fikk vi melding om at det var knust ei rute på en frisørslang i Kjøpmannsgata. En patrulje fikk tak i ei dame i midten av 50-årene, hjemmehørende i Trondheim. Hun erkjente å ha knust ruten. Damen kommer til å bli anmeldt for forholdet, sier Aaslund.

Kjøring med rus

En halvtime senere fikk politiet tips om kjøring med moped  i alkoholpåvirket tilstand i Hommelvik.

- Meldingen gikk ut på at en gutt kjørte på Malvikvegen etter å ha drukket. 18-åringen ble plukket opp og utåndingsprøven viste at han var beruset. Førerkortet ble beslaglagt og det er opprettet en sak.

Innbrudd

Uvedkommende har brutt seg inn i ei hytte i Malvik.

- I dag, søndag, har vi fått melding om at det er gjort innbrudd i ei hytte ved Hestsjøen. Melder har fortalt at dette er ei hytte som sjelden brukes og at hyttedøra sto åpen, sier Arnt-Harald Aaslund, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.