- Dette laget har jeg stor tro på

Lill Harriet Sandaune har fått med seg flere nye på FrP-lista til kommunevalget.

Lill Harriet Sandaune er listetopp og ordførerkandidat for Malvik FrP.  Foto: privat

Leder i Malvik FrP, Sahra Aspaas, er partiets tredjekandidat ved kommunevalget.  Foto: privat

Hege Beate Sveian er nykommer i lokalpolitikken, men har fått fjerdeplass på FrP-lista. 

New Articles

Som ventet valgte nominasjonsmøtet i Malvik FrP Lill Harriet Sandaune som sin listetopp og ordførerkandidat.

Sandaune sitter i dag i formannskapet og kommunestyret i Malvik, er partiets gruppeleder i fylkestinget og er en av heltidspolitikerne i fylkesutvalget.

Flere kvinner med

I en kommentar til Bladet uttaler Sandaune at hun er veldig glad for at Malvik FrP nå stiller med denne sterke lista.

- Vi har hatt en flott rekruttering nå, og har en god fordeling på lista vår av dyktige folk fra hele kommunen, og ikke minst flere kvinner som ønsker å bli aktivt med i FrP. Jeg er også glad for at Rikard har lyst til å bli med aktivt i politikken igjen, og vet at han vil være et friskt pust i kommunepolitikken. Jeg gleder meg til valgkampen og få mulighet til å profilere FrP-saker med denne gjengen. Dette laget har jeg stor tro på, sier hun.

Forfatter og butikksjef

Det er flere erfarne og nye kandidater med på lista denne gangen. På andreplass har partiet valgt å sette opp forfatter Richard Spets (47) fra Saksvik. Han har jobberfaring innen salg og markedsføring, men er nå forfatter på heltid. Spets har lang fartstid i partiet og var i flere år leder for Sør-Trøndelag FpU, og satt i Malvik kommunestyret fra 1991-1994.


Tredjekandidat på lista, Sarah Aspaas (30), bor i Forbordsvegen og jobber som butikksjef ved Shell Værnes. Hun kommer opprinnelig fra Trondheim og har vært bosatt i Selbu i noen år, hvor hun var leder for FrP. I dag er Aspaas leder i Malvik FrP, og var til fylkesstyret i partiet.

Nykommer og på fjerdeplass på lista er Hege Beate Sveian. Den 43 år gamle trebarnsmoren fra Hommelvik velger nå å bli med aktivt for FrP i lokalpolitikken. Til daglig jobber hun i Muruvik barnehage.  

FrP-veteranen Terje Hansen stiller trofast opp for partiet, og er klar for å fortsatt gjøre en innsats i lokalpolitikken. Hansen har vært aktiv for Malvik FrP i formannskap og kommunestyre i en rekke perioder og er fortsatt aktiv i lokalpolitikken. Veteranen har fått femteplassen på lista denne gangen.

FrP har i dag tre representanter i Malvik kommunestyre.

Malvik FrP`s liste ved kommunevalget i september:

1. Lill Harriet Sandaune
2. Rikard Spets
3. Sarah Aspaas

4. Hege Beate Sveian
5. Terje Hansen
6. Rakel Bjarte Larsson
7.Kåre Sagmyr
8.Bjørn Kyllo
9.Astrid Viken
10.Kjell Nygaard
11.Arne Mellingen
12.Øyvind Sandaune
13.Kristin Haga Andersen
14.Gorm Svanholm
15.John Willmann
16.Kjell Solem
17.Geir Bakken
18.Pål Reppe

FrP-veteranen i Malvik, Terje Hansen, er klar for en ny periode i lokalpolitikken.  Foto: privat