Strålende avslutning på EKM i Bruket

Den siste uka har Malviks seniorer boltret seg på en rekke av kommunens kulturarenaer. Anledningen har vært EKM – Eldres kulturmønstring - og kronen på verket ble konserten i Bruket fredag kveld.
Kultur

– Vi valgte å gjøre det litt annerledes i år og har lagt inn litt småprat innimellom for å sy det hele sammen, sa konferansier Trond Sivertsen. Det viste seg å være et effektivt grep og gjorde sitt til at arrangementet ble preget av en lun varme som vitnet om at de aller fleste, både blant publikum og artister, kjente hverandre godt.

Se alle bildene ved å bla i karusellen i toppen av saken.

Travel uke

Uka har vært hektisk men fin for alle som har deltatt.

– Vi har hatt quiz, kunstutstilling og sangkvelder, for å nevne noe, sa Marit Hammer, som sammen med biblioteksjef Katrine Herringbotn var kommunens representanter i EKM-Komiteen.

– Det har vært utrolig artig og nå ser vi bare frem mot neste år.

Mange aktører

Blant dem som viste hva de var gode for i Bruket, var Seniordansen, Seniorkoret, Kor M og Kor K, Haugtussa og ikke minst EKM spellemannslag som ble satt sammen for anledningen. Det nystiftede spellemannslaget besto av musikere som ikke hadde spilt sammen før, nemlig Knut Sjøvold, Odd Gulseth, Turid Gravrok, John Schølberg, Per Johnny Norlen, Jon Drøyli og Per Haugan, ledet av Håkon Renanger.

– Neste år håper jeg enda flere blir med for å opptre på EKM, så Trond Sivertsen.

– Det sitter utrolig mange som kan mye, rundt omkring i kommunen.

Roste frivillige

Da konserten var over, takket Marit Hammer Brit Ragna Renanger, Tor Haldberg og Per Nilsen for den frivillige innsatsen de har lagt ned.

– De har vært med i flere år og jobber utrettelig for å få dette arrangementet på beina, sa hun og delte ut både klemmer og gaver som takk.

– Uten dere hadde ikke EKM vært mulig.