Ekstraforestilling på førjulslatter

Med over 400 billetter solgt i rekordfart, setter AttPåTe opp ekstraforestilling på sin revyforestilling i Kimen.

Et knippe revyartister arrangerer førjulslatter i Kimen.  Foto: Privat

Kultur

– Billettsalget tok bare helt av, og det uten at vi har reklamert noe særlig for forestillingen. Nå er det bare noen få billetter igjen, så vi setter opp en ekstraforestilling som går litt tidligere på kvelden den 16. desember, sier en storfornøyd og entusiastisk Terje Stamnes.

Best of

De som er med på forestillingen er Terje Stamnes (Skatvalsrevyen), Pål Tyholt og Tomas Woldseth (Lånkerevyen), Aina Kristiansen, Rakel Sivertsen og Marit Hammer (Kvitter fra Knotten) og Jon Lyngstad og Ole Magnar Morken (Skaun Artikailleri). De tar med seg noen av sine beste revynummer til en helkveld med med førjulslatter.

Ny gruppe

Terje Stamnes, Pål Tyholt og Aina Kristiansen har han nylig startet gruppen AttPåTe.

– Dette er ei gruppe vi i utgangspunktet startet fordi vi hadde lyst til å gjøre enda mer enn det vi gjør gjennom våre respektive revygrupper og vårt felles samarbeid i teatergruppa Jernteppe. Vi holder på å skrive på en forestilling, som vi egentlig tenkte å sette opp før jul i år. Men vi rakk ikke det, så da setter vi opp denne forestillingen i stedet. Litt som en test på hvordan publikum tar imot en humorforestilling i romjula og litt for å prøve å skaffe oss litt startkapital til neste års satsing.

– Kan du si noe om den forestillingen dere sitter og skriver på?

– Vi tenker å lage en barneforestilling, som også er morsom for voksne. Så i motsetning til forestillingen i år, blir neste års førjulsforestilling noe for hele familien, sier Terje Stamnes,

Billettene til ekstraforestillingen blir lagt ut for salg på mandag.