Kommer med ny julekonsert ti år etter

Stephen Brandt Hansen kommer med sin nye julekonsert til Værnes kirke.

Stephen Brandt Hansen holder julekonsert i Værnes Kirke.  Foto: Johs Bøe

Kultur

– Det er ti år siden sist jeg hadde konsert. Den gangen var på Bladets julekonsert, som også var i Værnes kikre. Det markerte også starten på turneen etter at jeg ga ul juleplaten min «I julens lys», sier Stephen Brandt Hansen.

Kommer hjem

Også denne gangen markerer julekonserten starten på en miniturné i Midt-Norge.

– I tillegg til Stjørdal skal jeg også til Åfjord, Melhus, Støren og Røros. Men starten ville jeg ha i Stjørdal. Litt fordi det er ti år siden sist, og litt fordi at det er som å komme hjem. Etter flotte somre på Skatval, føler jeg at jeg har fått en spesiell tilknytning til stedet. De gangene jeg har mulighet tar jeg gjerne turen utom Skatval og Steinvikholmen.

Stephen Brandt har hatt rollen som Nils Lykke i Opera Olav Engelbrektsson, og han var med på en rekke mindre produksjoner i Stjørdal også de årene.

Nytt og gammelt

Konserten i Værnes kirke den 3. desember blir en kombinasjon av en del nyskrevet materiale i tillegg til at det vil være med soen sanger fra juleplata.

– Jeg kommer med mitt desemberavtrykk. Sammen med meg har jeg Trond Hustad på piano i tillegg til et kor. Det blir en intimkonsert i det gamle ærverdige kirkerommet, sier Stephen Brandt Hansen.

Billettene selges via eBillett, og salget startet onsdag denne uken.