«Dronning-trio» debuterer som Andrews Sisters

Korkonsert med ny og gammel popmusikk.

Damene i Queens of 705 inviterer til ny høstkonsert på Elvatun.  Foto: Privat

Kultur

– Vi er tre queens som debuterer som Queens Sisters under konserten. Etter å ha sett Andrews Sisters gjøre «Rum and Coca-Cola» på YouTube, tenkte vi at dette var noe vi kunne gjøre også. Derfor har Siw Klevan Engan, Brit Helen Leikvoll og meg selv gått sammen og lagd vår egen queens-versjon, sier korleder Anne Margrethe Larsen.

Variert

Konserten på Elvatun på tirsdag blir korets andre høstkonsert.

– Vi satser på å gjøre dette til en tradisjon. Dette er bare korets tredje konsert totalt. Vi fyller to år i januar, men har utviklet oss veldig ved hjelp av vår dyktige dirigent Espen B. Alvim. Han både arrangerer sanger for oss, og bidrar til å utvikle oss som sangere.

– Kan du si noe mer om repertoaret på konserten?

– Det blir veldig mye bra musikk. Det blir Coldplay, Peter Gabriel, Trond-Viggo Torgersen og Ingeborg Brattland for å nevne noen.

Gjester

I tillegg til koret skal også dirigent Espen B. Alvim opptre med et par egne sangnummer.

– Han er en veldig dyktig sanger selv, så det gleder vi oss til. Vi har også denne gangen med oss bandet Heimbakt, som også blir med og komper koret på noen av sangene, sier Anne Margrethe Larsen.

Konserten varer i to timer. I pausen blir det servert mat og det blir loddsalg.

– Billettene selges på Hårdilla i Elvran og på døra. Nå håper vi at mange sangglade finner veien til Elvran til en trivelig kveld sammen med oss, sier Anne Margrethe Larsen.