– Vi er på en liten rundtur i Norge som startet i Stavanger på onsdag. Derfra går turen til Stjørdal, Trondheim, Oslo, Hamar, Nesodden og Kristiansand, før vi avslutter turneen vår med fire konserter i Leeds, sier Ola Lauvås, som sammen med resten av bandet studerer ved Leeds College of Music.

Selv kommer Lauvås opp til Stjørdal allerede på torsdag for å delta på bluesjam sammen med SKA-frika på Hell Catering kafeen på torsdag kveld.

– Resten av bandet og bandbussen kommer etter i god tid før konserten i Kimen på lørdag på dagen og konsert på Habitat i Trondheim samme kveld. Det er et hektisk liv å være på turné, sier Lauvås.

Turneen er kalt Ouma-tour. Samme tittel som den nye EP-en har fått.

– Ouma betyr bestemor på afrikansk. Det er den andre platen vi gir ut. I fjor var det «Flight», og begge platene blir solgt i Kimen på lørdag.

– Hvilken type musikk er det dere spiller?

– Det er litt vanskelig å sette oss i en spesifikk sjanger. Selv om vi spiller improvisert jazz, er det ikke frijazz. Det er melodiøse sanger med improviserte soloer. Vi ligger sikkert i grenselandet jazz, pop og rock, sier Ola Lauvås.