Stjørdaling Emil Andersen startet gruppen Primacy X Emsky sammen med bestevenn Jim Marius Larsen fra Kristiansund. Disse to har Bladet omtalt tidligere i forbindelse med duoens signering med Eccentric Music.

Suksess

Nå har de sluppet sin første singel «No Vacancy» som toppet «Norway Viral 50»-listen til Spotify, kun fire dager etter slipp.

– Det er ganske heftig. Enda større er det at låta ligger på lista «New Music Friday Norway», der Spotify velger ut 30 låter fra hele verden hver fredag, sier Emil Andersen, som går under artistnavnet Emsky.

Andersen og Larsen vil beskrive låta «No Vacancy» slik:

– Det er en energisk låt i EDM/futurepop landskapet. Med på vokal har vi den LA-baserte låtskriveren og artisten Taylor Mosley. Vi har også fått med oss en helt rå gitarist på laget, som gir «No Vacancy» et organisk sound og et friskt pust.

Vil streames til suksess

Låta har allerede blitt a-listet på radiokanaler som KSU 24/7, Nea Radio, RADIO Trøndelag, KISS Norge og 1FM. Produsent Emil Andersen har likevel høyere ambisjoner:

– Vi har fått en del avspillinger på radio allerede, men vi mangler fortsatt innpass til enkelte kanaler slik som Energy. Dette håper jeg vi får etterhvert.

Han forteller at responsen har vært massiv, og setter pris på folk som legger til rette for gruppas suksess.

– Vi håper folk vil hjelpe oss fram. Det er streaming som gjør at vi lykkes, og derfor er det viktig at folk deler låten fra Spotify med både nære og fjerne bekjente. Ting ser lovende ut om tallene fortsetter å stige.