Årets Specsavers-seminar gikk av stabelen lørdag 10.februar, og ett av de store høydepunktene var prisutdelingen. Specsavers Stjørdal kunne smile ekstra bredt denne kvelden, de vant nemlig det mange anser for å være den gjeveste prisen av de alle, prisen for årets butikk.

Specsavers Stjørdal fikk prisen med følgende begrunnelse fra juryen:

I toppen

«Specsavers Stjørdal har vært i toppsjiktet i Specsavers Norge på salgsvekst og kundetilfredshet år etter år. Hele teamet holder seg faglig oppdatert, og er ivrige på å følge utvikling innen både optikk og mote,» heter det blant annet i begrunnelsen.

Teamet fra Stjørdal var synes det var veldig artig å vinne.-  Vi har jobbet med kundeservice systematisk i mange år. Har alltid vært så heldige å ha fornøyde kunder. I tillegg så har vi et fantastisk team som jobber i butikken her. De er supre alle som en. Så vi er svært fornøyde med anerkjennelsen det er å vinne "Årets butikk" i Specsavers, sier daglig leder Vebjørn Verkland.

Årets butikk

Årets butikk blir kåret ut ifra prestasjoner innen salgsvekst, kundetilfredshet og deltagelse på kurs. Dette er ikke en pris man kan vinne etter et skippertak i en kort periode, men krever jevn og god innsats og etterleving av vår visjon gjennom hele året, opplyser kjeden i en pressemelding.