Støtter bluesfesten med sekssifret beløp

Gjensidige Stjørdal blir én av fem hovedsamarbeidspartnere til Blues in Hell.

Gjensidige Stjørdal og Blues in Hell fortsetter samarbeidet. Fra venstre: Bjørn Ove Slind, Kjell Inge Brovold og salgsleder Christian J. Røst i Gjensidige Stjørdal.   Foto: Ivar Værnesbranden

Kultur

De går inn med 200.000 kroner fordelt på to år.

– Vi har vært med og støttet Blues in Hell i mange år med forskjellige beløp. De gjør så mye bra og riktig, og har ildsjeler som virkelig står på. Nå synes vi det var på tide å løfte lista litt og gi dem en klapp på skuldra, sier Bjørn Ove Slind, daglig leder i Gjensidige Stjørdal.

– Gir ringvirkninger

– Blues in Hell fortjener all den støtten de kan få, legger han til.

Avtalen ble undertegnet mandag. I løpet av de to neste årene får bluesfestivalen 200.000 kroner av forsikringsselskapet.

Allerede nå til helga arrangeres European Blues Challenge (EBC) 2018 på Hell. Eliten av europeisk blues fra 21 land deltar.

– Vi går inn i et heftig festivalår, med to bluesfestivaler på Hell. EBC kommer til å bli et flott arrangement med en setting man kan sammenligne med arrangementet rundt Melodi Grand Prix. Et arrangement Blues in Hell står som arrangør for, har bluessjef Kjell Inge Brovoll tidligere uttalt til Bladet.

Bjørn Ove Slind i Gjensidige Stjørdal mener at ryktet til Kjell Inge Brovoll & Co som arrangør gjør at de får slike store arrangement til Stjørdal.

– Og det gir så store ringvirkninger. Alle som skal være med skal ha mat, sengeplass og de handler i butikker. Dette betyr mye for de som driver næring i Stjørdal. Blues in Hell er noe vi vil være involvert i, understreker Slind.

Breddefilosofi

Han berømmer hele Stjørdal for at byen tilknytter seg store arrangement, og mener at sang- og musikklivet blomstrer som aldri før.

– Vi har en breddefilosofi på alle avtaler vi gjør, og støtter både næring, kultur og idrett. Nå synes vi det var riktig å gå tungt inn i bluesen, forteller Slind.