Interessen for Blues in Hell sin bluesjam på Hell catering kafeen er stadig økende blant unge og gamle musikere. Foran jamen torsdag etterlyser de flere publikummere.

– Det blir kjedelig å spille uten at det er publikum i lokalet. Jeg har også hørt at mange har trodd at det ikke går an å komme på jammen uten at man har med seg et instrument. Det stemmer ikke. Vi vil ha så mange som mulig i salen, sier Kjell Inge Brovoll.

Ifølge bluessjefen har bluesjammen satt seg etter halvannet sårs drift. Særlig deltakelsen fra unge musikere gleder Brovoll.

– Å involvere ungdom mer i bluesfestivalen er et av de store målene vi har, og gjennom bluesjammen må jeg si at vi har greid det i enda større grad enn det vi har kunnet håpe på.

– Og stadig flere finner veien ned til jammen med instrumentene sine?

– Ja, det kan virke som at det har vært et savn etter en åpen scene i Stjørdal der hvem som helst kan møte opp. Det er på slike steder nye samspill og konstellasjoner finner fram til hverandre, så dette er spennende.

På torsdag er det trondheimsbandet Pulsator som innleder jammen med en minikonsert.

– Dette er et etablert tøft band, som kommer med full blåserrekke og fullt trøkk. Et perfekt band til å dra i gang stemningen, sier Kjell Inge Brovoll.