Inviterer til vårlig musikkafé i Kimen

Stjørdal Blandakor inviterer til musikkafé med duft av vår.

Stjørdal Blandakor inviterer på ny til vårlig musikkafé i Kimen. Her er koret i aksjon under fjorårets musikkafé.  Foto: Ivar Værnesbranden

Kultur

Nok en gang inviterer Stjørdal Blandakor, med sin dirigent Ingvill Vaagan Kløften i spissen, til en vårlig musikkafé i Boks 1 på Kimen kulturhus. Det skjer førstkommende søndag, og koret er klart med kjente sanger og god mat, som er inkludert i inngangsbilletten.

«Queens...»

Denne gang har vertskapet fått med seg damekoret «Queens of 705» som gjestekor. Dette koret, som blir dirigert av Espen G. Alvim, består av 15 damer som holder til langs fylkesvei 705 fra Tydal til Hell – derav navnet. Ifølge gjestekorets Anne Margrethe Bang-Larsen liker de å synge og ha det artig, og de legger stor vekt på det sosiale.

– Vi gleder oss til å høre dem! sier Torhild Kløften Bergh i Stjørdal Blandakor.

Torader

Et spennende bekjentskap er også sportsbutikk-senioren John Sakshaug. Han er en aktiv jeger, fisker og friluftskar som er godt kjent i den trønderske fjellheimen. Men han trakterer også torader-trekkspillet.

– Vi ser fram til å høre ham spille og fortelle litt om det spesielle instrumentet sitt, sier Torhild Kløften Bergh.

Allsang

Som vanlig blir publikum invitert med på vårlige allsanger, og som vanlig blir det også loddsalg i pausen.

– Kom og nyt ettermiddagskaffen i godt lag sammen med oss! lyder oppfordringen fra Torhild Kløften Bergh i Stjørdal Blandakor.