Brød og stand-up på Midsanden

Det kan bli småmorsomt på Midsandtangenmed tre av Trondeheims meste aktuelle stand-up komikere.
Kultur

Georg Knutsen på Brød & sånt har invitert Torgeir Ødegården, Anders Tangenes og Magne Køste i kveld. 

Morsom malviking

Anders Tangenes er opprinnelig fra Malvik. Han har lang fartstid på scenen.  Tidligere kåret til  "Trondheims morsomste". I 2017 ble han plukket ut til Latterfestivalens Stand Up & Coming-show på Latter.

Magne Køste er heller ingen nykommer på stand-up scenen. Køste har en avslappet stil, og pleier å treffe godt med sine skarpe observasjoner av dagligdagse situasjoner, sies det. Han har vunnet "Trondheims morsomste" flere ganger.

Torgeir Ødegården er fysikkstudent, mattelærer og ingeniør i petroleumsindustrien. Ved siden av  driver han med stand-up. I 2017 satt han opp sitt første soloshow, «Generasjon prestasjon», som har hatt suksess flere steder i landet.

Folk koser seg

Det gjenstår å se hvordan været blir til kvelden, men Brød & sånt har bord og stoler både ute og inne. Det har alle rettigheter og kan nesten love god stemning.

Koselig var det i alle fall torsdag. Mange hadde funnet ly i den lille restauranten på friluftsområdet på Midtsanden.

Ute var det hustrig torsdag. Inne duftet det av nybakt brød og nytrukket kaffe.

Føler seg omfavnet

Innehaver Georg Knutsen  med to behanskede hender i deigen inne på kjøkkenet, kunne fortelle at «Brød og sånt» har fått en god mottakelse etter åpningen tidligere i vår.

– Det går over all forventning. Det virker som folk i området har omfavnet oss. kult at det er folk som sier at dette er det beste som har skjedd Malvik på mange år, sier Georg Knutsen. Han gleder seg til showet.

– Jeg tror det blir bra. Det er mange som har meldt seg på allerede.