Violet Road kommer tilbake til Stjørdal

Men denne gang skal de få spille innendørs.

Violet Road kommer til Stjørdal og Kimen fredag 23. november.  Foto: Daniel Mikkelsen

Kultur

Kåfjord-bandet Violet Road var ett av trekkplastrene da Byfest Stjørdal så dagens lys i august 2017. Men et av sommerens kraftigste regnskyll førte til at opplevelsen ble noe amputert for de som hadde tatt turen til Kimen-parken denne fredagskvelden.

Men nå kommer de tilbake, og fredag 23. november spiller de i storsalen i Kimen.

- Da de stod på scenen i Kimenparken i fjor under ByFest Stjørdal holdt hele konserten på å regne bort! Allikevel stod nesten 2 000 og danset til musikken. Og 23. november er de tilbake, og denne gangen setter vi dem under tak i storsalen, sier markedsansvarlig i Kimen Kulturhus, Lene Fjellstad.

Nå er bandet klar med ny musikk og legger etter hvert ut på en ny og lang turné, der Stjørdal er ett av stoppestedene.

- I november i fjor gikk bandet i studio i Tromsø sammen med produsent Joel Hamilton, som har vært nominert til Grammy fire ganger. Han har produsert og mikset for artister som Tom Waits, The Black Keys, Elvis Costello og Iggy Pop. Bandet har foreløpig sluppet tre singler fra det kommende albumet, som alle har nådd mange store spillelister på Spotify. Låten Monument ble brukt i stor NSB-kampanje og listet på NRK P1. Så vi gleder oss allerede til å få de tilbake til Stjørdal og Kimen, sier Fjellstad.

Billettene til konserten i november legges ut for salg i dag.