Inviterer til sommerfest for hele familien

Den 21. juli arrangeres det sommerfest på Sveian på Hommelvikhøgda.

To av musikerne i bandet SKA-frika, Vegard Hasfjord(23) og Ellen Sofie Steen(23), gleder seg til å arrangere Sommerfest på Sveian i Hommelvik for sjette gang. De håper mange tar turen dit 21. juli.  Foto: Sissel Moen

Kultur

Ellen Sofie Steen (23) og Vegard Hasfjord (23) fra bandet SKA-frika håper mange tar turen denne sommerkvelden 21. juli.

Med sirkustelt, et par sirkusartister, og mange band som stiller opp gratis, blir det liv og røre i bakkene ved Hommelvik.

Flere overraskelser

- Grillene være varme før bandene starter å spille. Vi oppfordrer folk til å ta med seg grillmat selv, og det blir salg av kaffe og vafler utover kvelden. Dessuten er slush-maskina og flere overraskelser klar for de yngste, sier Ellen Sofie Steen, som er solist i arrangør-bandet.

- Her blir det alt fra gammeldans-orkester til Ska-musikk, rock og pop, sier Vegard Hasfjord, som understreker at festivalen passer for folk i alle aldre.

- Både voksne, ungdommer, eldre og barn er hjertelig velkommen, sier han.

Årlig begivenhet

Sommerfesten er en årlig begivenhet som ble startet som et kulturtilbud i Malvik kommune, og som har blitt en god sommertradisjon for malvikbyggen og for alle andre interesserte.

De ni musikerne i SKA-frika fungerer som arrangører og har ulike roller. De skal spille en times konsert i løpet av kvelden, i tillegg til å være kveldens vertskap.

SKA-frika har den senere tid vært i studio og spilt inn ny musikk som vil bli presentert under festivalen 21. juli på Sveian.