Onsdag arrangeres VG-lista i Trondheim og denne gang holdes konserten på arealet ved Kristiansten Festning.

Følgende artister skal opptre: Sjur, Tomine Harket, Emir, Ivy Rei, Alida, Jesper Jenset, Mads Hansen, Ezzari, Chris Abulade, Temur, Vidar Villa og Ruben.

Kom deg trygt hjem

NSB kjører ekstrabusser i tillegg til togavgangen fra Trondheim S klokken 21.10 til Steinkjer, og har tips til deg som skal på VG-lista onsdag 18. juli.

Det er forventet mange reisende til og fra VG-lista i Trondheim, og derfor er det lurt å forberede seg på reisen.

- Det er hyggelig at så mange foreldre, barn og ungdom strømmer til VG-lista for å høre idolene sine opptre. Av erfaring fører dette til svært mange reisende, og vi i NSB vil gjøre det vi kan for en best mulig reise, sier markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Nord, Hilde Lyng, og fortsetter:

- Erfaringsmessig er det flest reisende på avgangen fra Trondheim S klokken 21.10 til Steinkjer. Derfor kjører vi ekstrabusser til denne avgangen.

Ekstrabuss fra Trondheim S

-Du må til Trondheim S om du skal benytte deg av ekstrabussene, for de stopper blant annet ikke på Lademoen eller Lilleby. Dette for å få en best mulig flyt fordi bussene går direkte til Værnes/Stjørdal for så videre nord over til Steinkjer. Så alle som skal av mellom Trondheim S og Værnes bør ta toget. Sjekk gjerne nsb.no for mer informasjon, forklarer Lyng.

- Ellers anbefaler vi reisende, spesielt de som ikke reiser ofte med kollektivtransport, å forberede ungdommen og barna godt til reisen. Det kan også være lurt å kjøpe returbilletten i forkant. Gjerne via NSB-appen, så slipper du å bli stående i kø ved automatene på Trondheim S før avgang, sier Lyng.