Nylansering på barnekonsert

Ola Gresseth og Torkel Sørensen lanserer seks nye sanger digitalt til barnekonserten under ByFest.

Det er ungene som er målgruppa for denne konserten. Ola og Torkel har spilt barnemusikk lenge og har hatt konserter i kirka før. Silje Smørvik

Kultur

Det forteller menighetspedagog i Stjørdal kirke, Silje Smørvik.

– Ola Gresseth og Torkel Sørensen er lidenskapelig opptatt av å lage musikk for barn. Nå har vi engasjert dem til å spille inn musikken slik at den blir digitalisert og kan lyttes til. De har spilt inn seks sanger, og sangene ligger klare og skal offentliggjøres i forbindelse med barnekonserten i Stjørdal kirke under byfesten 11. august, forklarer Smørvik.

De har hatt barnekonserter før, men denne gangen er det ekstra artig for nå kan ungene gå hjem og søke opp sangene på Spotify, ifølge Smørvik.

– Det er ungene som er målgruppa for denne konserten. Ola og Torkel har spilt barnemusikk lenge og har hatt konserter i kirka før. Det er mange som bare kjenner dem som Ola og Torkel - og de har nok med seg band, sier hun.

Dette er første gangen de digitaliserer denne musikken.

– Det blir en litt større konsert i år siden det er ny musikk som lanseres i år. I tillegg har vi engasjert en kunstner som har laget maleri som passer til noen av de nye sangene som blir lansert. Maleriene blir også vist fram under konserten, forklarer Smørvik.