Det ble kommentert at utstillingen holder et høyt nivå. Bilder ble også solg, i løpet av de første timene.

Utstillingen med juryerte bilder av trøndelagskunstnere er Stjørdal kunstforenings jubileumsutstilling.

Mangeårig medlem, Bjørn Hoseth og nestleder Marit Schønberg betrakter bildet til Aud Lien, som var ett av bildene som ble solgt. Foto: Line Mette Finnøy

Foreningeen er 30 år, og det fikk en skikkelig markering i Kimen, med tale av ordføreren og et stort antall både kunstnere og publikum til stede.

Ordfører Ivar Vigdenes takket blant annet kunstforeninga for all innsatsen gjennom årene.

Takknemlig ordfører

- Jeg vi spesielt takke for at dere sørget for at vi fikk et fint galleri med god plassering i kulturhuset, og at dere fyller det med aktiviteter som dette, sa Vigdenes blant annet.

Nestleder Marit Schønberg holdt en liten innledningstale. Hun var svært glad for responsen, og fortalte at foreninga aldri før har opplevd så mye besøk. Schønberg gikk igjennom litt av historikken. Blant annet om starten i 1988 (da interimstyre ble nedsatt). Lisbeth Wollmann Galåen var første leder, og hun satt helt til millenniumsskiftet.

God stemning

Som seg hør og bør på utstilling, var det mozell i glassene, og musikk. Autumn Leaves sørget for den rette stemningen. Det var mye summing og prating. Folk tok seg god tid til å se på bildene. Det var dessuten mange som fikk seg en prat med noen av kunstnerene.

Autumn Leaves sørget for god stemning, som så mange ganger opp igjennom årene.