Nå kan du sikre deg Oslo-tur med denne gjengen

Onsdag starter billettsalget for Lånkerevyen på Chat Noir.
Kultur

Det har en stund vært kjent at Lånkerevyen skal til hovedstaden for å underholde folket med ekte trøndersk revyhumor. Forestillingen er lørdag 13. april, og nå er det straks klart for salg av billetter.

- Dette gleder vi oss veldig til. Og så er vi spent på hvordan responsen blir i Oslo. Nå vet vi at det bor mange trøndere i hovedstaden, men vi håper også på besøk av østlendingene, sier revysjefen, Christer Nilsen.


Fra Trudvang til Chat Noir:

– Jeg elsker trønderhumor, så dette tror jeg blir bra

Teatersjef Tom Sterri tror at Oslo-publikummet er klare for Lånkerevyen.– Jeg så ikke denne komme

Christer Nilsen tror han sitter trygt som leder for Lånkerevyen en stund til fremover etter dette.


Men gjengen i Lånkerevyen, som har siste spillehelg på årets revy i helga, håper også at det er noen lånkbygger og stjørdalinger som blir med på flyet sørover.

- Det hadde vært veldig trivelig å få reisefølge fra Værnes. Men om du ønsker å bruke palmehelga i Oslo, er det viktig at du er kjapp på labben i morgen når billettene legges ut for salg, fortsetter Nilsen.

Forestillingen Lånkerevyen skal spille på den erverdige scenen på Chat Noir, er en samling av noen av høydepunktene fra revyene gjennom de siste årene.

Det betyr også et gjensyn med Harald Morten Bremseth, som har en pause fra Lånkerevyen dette året.

Billettsalget starter onsdag 7. november klokka 11.00.


Lånkerevyen 2018:

Gapskratt fra start til slutt

Snakk om å få det til! Årets Lånkerevy bød på det ene morsomme revynummeret etter det andre. Dermed ble det mye gapskratt fra alle i en fullsatt storsal på Trudvang under premieren lørdag kveld.