Adventskonsert med flott akustikk

Onsdag inviterer Songlaget Bygdaljom til adventskonsert i det de selv kaller et av kommunens beste lokaler, Skatval samfunnshus.

Songlaget Bygdaljom med sin dirigent Ann Kristin Andersson fyller 75 år i 2018 og inviterer onsdag til adventskonsert i samfunnshuset. 

Kultur

Hvert eneste år inviterer Songlaget Bygdaljom til adventskonsert. I år skjer det førstekommende onsdag, og den sangglade gjengen er kommet i gang med forberedelsene.

–Vi gleder oss til konserten. Men det er litt av en kabal å finne dato for et slikt arrangement. Ikke minst når vi har med oss gjestekor. Det er mye som skjer for tiden, men for oss passer det bra å ha det en god stund før jul, sier Jan Magnar Karlsen i songlaget.

Kor-Nelius og Varnes Vokal

Gjestekorene i Skatval samfunnshus denne gang er Kor-Nelius og Varnes Vokal.

Selvfølgelig vil konserten ha en rød tråd når det gjelder advent og jul.

Julemusikk

– Vi har en god del julesanger på programmet og selvsagt Glade jul og Deilig er jorden. Men det blir også litt annen musikk, fortsetter Karlsen, som skryter uhemmet av samfunnshuset på Skatval som øvings- og konsertlokale.

Arkitekten var musiker

– Arkitekten som stod for tegningene en gang på 50-tallet var selv en musiker, og så viktigheten av at lokalene var tilpasset. Det har vi på Skatval dratt fordel av. Så nå oppfodrer vi at til å ta turen til Skatval samfunnshus på onsdag. Vi og gjestene våre skal gjøre det vi kan for at de kommer i julestemning, sier Karlsen.