Klar for å opptre på hjemmebane

Stand Up-komikeren Ronny Torsteinsen entrer scenen i Kimen med soloforestillingen "Sorry Mamma".

Ronny Torsteinsen kommer til Kimen Kulturhus. Lørdag 26. januar opptrer han i Vektersalen.  Foto: Anders Holstad Lilleng

Kultur

Siste lørdagen i januar blir det stand up i Kimen. Da kommer stjørdalingen Ronny Torsteinsen hjem for å spille soloforestillingen "Sorry Mamma".

Denne forestillingen har han spilt i flere år rundt omkring i landet, til gode kritiker fra både publikum og anmeldere.

Men nå kommer han endelig hjem til Stjørdal, og det er markedsansvarlig ved Kimen kulturhus, Lene Fjellstad, strålende fornøyd med.

- Vi har jobbet med å få Ronny til Kimen i lengre tid. Men han er travel og det er mye som skjer her. Men nå klaffet det, og det er vi veldig fornøyd med, sier Fjellstad, som sier at Vektersalen denne kvelden rigges med klubboppsett. Det betyr bord og stoler til drøyt 100 tilskuere.

Krevende og elegant

Forestillingen Ronny Torsteinsen skal opptre med har et mørkt bakteppe. Ronny er sønnen som skuffet sin mamma på alle tenkelige måter. Stjørdalingen ble stoffmisbruker og kriminell.

Først da han fikk vite at han skulle bli far, tok han skjeen i en annen hånd.

- Det er ikke akkurat tema som vi forbinder med latter. Det er krevende å skulle pakke inn slike tema i en stand up-forestilling, men Ronny klarer det på en elegant måte. Og så er han jo stjørdaling, og derfor er det ekstra artig å kunne inviterer til en kveld fylt med latter, fortsetter Fjellstad.

Talentrik

I dag er Ronny Torsteinsen en av landets mest løfterike, unge komikere. Han har blant annet hatt en rekke bejublede opptredener på Latter, Aker Brygge.

Og nå er han endelig klar for første gang på Kimen med soloforestillingen Sorry mamma.

- Ronny er veldig flink, og vi har hatt mange henvendelser om vi ikke kan få Ronny til Kimen fra stjørdalinger og andre. Og nå kommer han endelig, avslutter Fjellstad.