Lader opp til «The Sound of Music»

Opera Trøndelags venner sparker i gang operaåret med lunsjtreff og oppvarming til «The Sound of Music».

Opera Trøndelags Venner. inviterer til lunsjtreff. Fra venstre styreleder Herbjørn Skjervold, Ole Myrbekk, operasjef Randi Spets, Kathrine Momyr, Nina Sætherhaug, Kristi Aarethun og Paul Hellandsvik.   Foto: Jan Erik Sundøy

Kultur

– Dette blir vårt kick-off før «The Sound of Music». Til lunsjtreffet kommer sopranen Ingeborg Haugvik Franke. Hun har rollen som søster Margareta i forestillingen, og vil delta med sang på DABA Café på lørdag, sier Nina Sætherhaug, som sitter i styret for Opera Trøndelags Venner.

Det er venneforeningen som står for arrangementet, men døren er åpen for alle.

– Dette skal være et lett og avslappet arrangement. Med god sang og musikk i trivelige omgivelser. Denne gangen prøver vi oss også med et lite foredrag underveis. Anne Spets skal fortelle om sitt virke som produsent og kostymedesigner i Opera Trøndelag.

Dette blir det første arrangementet for den relativt nystartede venneforeningen i år.

– Skal dere ha mer opplegg for medlemmene frem mot premieren på musikalen i mars?

– Ikke frem mot musikalen, men vi skal ha en egen kveld for medlemmene i forkant av en av forestillingene. Der blir det en helkveld med aperitiff og info om forestilling før konsertstart. Men først håper vi at så mange som mulig finner veien til DABA på lørdag, sier Nina Sætherhaug.