Arrangerer revypub på kort varsel

Trommer sammen aktører fra Hommelvikrevyen og står på scenen på Café Rampa.

Flere av disse i Hommelvikrevyen står på scenen på Café Rampa lørdag kveld.   Foto: Edvind Leirvik (arkiv)

Kultur

– Dette er helt nytt for oss. Det blir gamle nummer fra Hommelvikrevyen. Du kan si at det blir en pubforestilling i mindre format enn ellers. Det blir enkelt og ingen store rekvisita. Poenget er at det skal være løssluppent, sier Torstein Fosmo.

15 revynummer

Arrangementet, som finner sted på Café Rampa lørdag kveld, kom i stand på kort varsel. Trondheimsartisten Børge Pedersen skulle etter planen holde konserter fredag og lørdag, men måtte avlyse grunnet alvorlig sykdom.

Torstein Fosmo fikk spørsmål fra kafévert Stein Hofstad om han kunne finne på noe lurt. Dermed blir det en nesten fullverdig revyforestilling.

– 15 nummer står på programmet, og vi øver hver dag nå, sier Fosmo.

Foruten Fosmo skal Åke Brandslet, Mildred Marita R. Røthe, Ranveig F. Holden, Eirin J. Leirvik og Jo Arne Fosmo i aksjon fra Hommelvikrevyen. I tillegg har de med seg et lite orkester bestående av John H. Brobak, Stein Tore Nybrodahl og Morten B. Stai.

– En vel så stor aktør som oss er ølet. Det er ikke meningen at folk skal sitte på rekke og rad. Her handler det om å kose seg. Det skal iallfall vi på scenen gjøre, men vi skal nok ikke drikke øl, sier Fosmo og ler.

Revyverksted

Han utelukker ikke lignende forestillinger i tiden som kommer.

– Jeg er kjent med operapub fra tidligere som blir brukt til å få publikumstrening. Kanskje kan revypub bli et arrangement der man kan teste ut ulike nummer. Et slags revyverksted, sier Torstein Fosmo.