Norske Talenter tilbake til Kimen

Årets audition i Trøndelag arrangeres i kulturhuset i Stjørdal.

Dommere og programleder er de samme i år som i fjor. Fra venstre: Mia Gundersen, Mona Berntsen, Solveig Kloppen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe.  Foto: Endre Forbord/TV2

Kultur

Den 31. mars og 1. april er det duket for en ny audition til Norske Talenter i Kimen. I likhet med i fjor, velger produksjonsselskapet å legge den trønderske auditionen til Stjørdal.

– Praktisk hus

– Det fungerte veldig godt å ha arrangementet i Kimen i fjor, så derfor velger vi å komme tilbake i år også, sier Anne Live Eidhamar, som er publikumsansvarlig for produksjonsselskapet Fremantle, som produserer Norske Talenter for TV2.

Hun sier det er flere grunner til at de velger å komme tilbake til Stjørdal.

– Kimen kulturhus er en flott og praktisk hus, som tilbyr alt av nødvendige fasiliteter for denne produksjonen. Dessuten er Stjørdal et sted hvor vi får mye drahjelp av lokalbefolkningen, og som har alt vi trenger i umiddelbar nærhet. Alle vi møtte i Stjørdal var veldig hyggelige og hjelpsomme, så vi gleder oss til å komme tilbake, sier Eidhamar.

Rekordpåmelding

Fristen for å melde seg på årets sesong er i slutten av april, og så langt er påmeldingen formidabel.

– Slik det ser ut per dags dato er det rekordmange påmeldte, så det blir mange innslag artister å bedømme for årets dommere, som også denne gangen er Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Mona Berntsen og Janne Formoe.

Først til mølla

Det er åpent for publikum til å sitte i salen under auditionen.

– Det er gratis å være publikum på begge auditionene. Det eneste man trenger å gjøre er å sende oss en mail med ønske om billett. Her er det først til mølla-prinsippet som gjelder, sier Eidhamar.