Denne trioen hyller kvinnelige inspirasjonskilder

Står på scenen i Kimen kulturhus.

Siri Bones, Linda Stol Stigsve og Åshild Mundal vil hylle flere kvinnelige artister i Vektersalen 23. mars.   Foto: Arkiv/privat

Kultur

Åshild Mundal, Siri Bones og Linda Stol Strigsve inviterer publikum med på en hyllest av kvinnelige artister som de har latt seg inspirere seg av.

– Vi har valgt å kalle konserten for «Spor», fordi disse damene har hatt såpass stor innflytelse på oss som artister. De har satt spor i oss, for min egen del både til låtskriving, men også følelsesmessige spor, sier artist Åshild Mundal til Bladet.

Tre konserter

23. mars har de tre konsert sammen i Vektersalen i Kimen kulturhus. Og ideen er at hver enkelt av dem har valgt seg ut fire inspirasjonskilder av kvinnelige artister som har vært med på å forme dem til de artistene de er i dag.

– Det er både et tilbakeblikk og en hyllest til disse damene. Vi vil blant annet synge låter av Joni Mitchell, Aretha Franklin, Annie Lennox, Withney Houston, Eva Cassidy og Kari Bremnes, sier Mundal.

Mens Siri Bones og Åshild Mundal har figuert mye på scenene i Stjørdal, er det færre som har fått med seg Linda Stol Strigsve.

– Linda er stjørdalsjente og bor i Oslo. Hun har jobbet mye innen teater og musikal de siste årene, men har ikke gjort så mye i Stjørdal. Det er hun som har tatt initiativ til denne konserten, og vi synes det er hyggelig med nye sammensetninger, sier Mundal.

Band

Konserten vil by på både tilbakeblikk og mimring. Og med seg på scenen har de et solid band. Jan Inge Tjørhom på bass, Arne Skognes på trommer, Jon Oddstein Aune på gitar, Sven-Kristian Bakken på tangenter og Jan Borge Larsen på lys.