Dronninger med vårkonsert

Foran fra venstre: Dirigent Midred Ramberg Røthe, Anne Margrethe Bang-Larsen, Laila Skjei Flormælen, Lillian Balsvik, Brit Elverum, Siw Klevan Engen og Randi Fosmo. Bak fra venstre: Torild Hermansdatter Vilvang, Wenche Skjei Helgesplass, Line Elverum, Vigdis Skjei, Brit h. Leikvoll, Maj Brit Gylland,Oda Cecilie Folde. 

Kultur

Lørdag er det duket for vårkonsert med Queens of 705 i Lokstallen. Med seg på scenen har de Hommelvik mannskor.

– I tillegg til at korene skal synge hver for seg skal vi også ha to fellesnummer. Det er «Slavekoret» fra Nebukadnesar og «Kan du høyre folket syng» fra Les Miserables, sier Anne Margrethe Bang-Larsen fra Queens of 705.

Jubileum

Damekoret med tilhold i Elvran feirer treårs-jubileum denne våren.

– Vi startet opp for tre år siden med Torstein Fosmo som vår førte dirigent. Derfor er det artig at han blir med oss denne gangen som dirigent for mannskoret. Så vil tilfeldighetene også ha det til at det er hans samboer, Mildred Marita Ramberg Røthe som er vår dirigent.


– Folk som kommer kan forvente å høre vakker musikk

Damekor inviterer til nyttårskonsert i Stjørdal søndag.

 

Variert

Koret lover en variert konsert.

– Det vil bli en variert konsert med kjente pop-låter og vakre viser. Vi kommer også til å ha kaffe og karer med på billetten. Det blir servert i pausen sammen med loddsalg, sier Anne Margrethe Bang-Larsen.


«Dronning-trio» debuterer som Andrews Sisters

Korkonsert med ny og gammel popmusikk.