Bukkene Bruse tripper inn på Kimen

Riksteatret kommer med Bukkene Bruse til storsalen i Kimen. 

Kultur

Riksteatret dukker opp med «Bukkene Bruse Lager Rumpebrann» 22. mai i Kimen kulturhus i Stjørdal.

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før.

– Æsj, det treige fjellet, sier de to minste.

Oppfølger

Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds enormt populære barnebok. Nå kommer oppfølgeren, basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

Tripp, trapp! Tripp, trapp! Dette blir en forestilling som alle kan se. Og alle – kanskje bortsett fra trollet – har god grunn til å glede seg.

Helge Rekdal som er informasjonsrådgiver for Riksteatret forteller at dette er en type forestilling som er såpass populær at den går over to sesonger.

– Bukkene Bruse har vært en triumfreise over hele landet med blant annet fire fullsatte hus i Tromsø. Den blir tatt imot med vidåpne armer av vårt yngste publikum, sier Rekdal.

– Fengende

Forestillingen varer en liten time og passer for barn fra 3 år.

– Sangene er veldig fengende. Jeg har hørt at både små og store går og nynner på dem etterpå, sier Rekdal.