Nå kan du bli bedre kjent med Vikar´n, Selbyggen og Dr. Acula

Harald Morten Bremseth som Vikar'n, som helt sikkert dukker opp på Søndre kulturhjørne i kveld. Foto: Bjørn Fuldseth 

Kultur

I kveld er det mulig å få trimmet lattermusklene hos Søndre kulturhjørne i sentrum av Stjørdal. Da entrer nemlig kongen av revy i Stjørdal, Harald Morten Bremseth, scenen.

– Dette er første gang jeg stiller på scenen med ulike typer fra et langt liv på revyscenen. Så jeg er selvsagt spent på hvordan dette skal bli, sier Harald Morten Bremseth.

Bremseth sier at dette er en forestilling som han gir til gjengen på Søndra kulturhjørne, med håp om at de kan sitte igjen med penger til videre utvikling.

– Søndre er godt kulturtilbud, og jeg ønsker å bidra til at plassen kan drives videre. Så får vi håpe at noen har lyst til å komme, fortsetter Bremseth, som ikke er fremmed til å teste ut solo-showet i andre og større sammenhenger senere.

For den som har fulgt med revymiljøene i Stjørdal de siste 10-15 årene, vil de nok dra kjensel på en rekke av figurene som Bremseth tar med seg torsdag kveld.

– Vi har noen typer og figurer som er selvskreven når jeg skal gjøre mine mest kjente monologer. Tenker da på Vikar´n, gammelkaill´n, Selbyggen og Dr. Acula. I tillegg tar jeg med meg noen figurer fra showene til Kveli, Rånes og Bremseth. Jeg gleder meg, avslutter Bremseth.