I sommer skal Jenny Jenssen få fart på seniorene i Stjørdal

Jenny Jenssen skal underholde på Torget i Stjørdal i under byfesten i august.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kultur

Det arrangeres seniordag i Stjørdal under byfesten i år. Den nordnorske artisten Jenny Jenssen står på scenen onsdag 14. august og skal lede allsangen på Torget.

– Hun er en sprudlende dame som har gitt uttrykk for at hun gleder seg til å komme. Vi måtte jobbe en stund for å få dette til, og vi er glade for at alt er på plass nå, sier Ole Myrbekk, leder i seniorforumet i Stjørdal.

Bredt repertoar

Jenssens allsangrepertoar består blant annet av låter fra artister som Nora Brokstedt, ABBA, Jahn Teigen, Grete Kausland, Evert Taube, Cornelius Vreeswijk og Unit Five. Og selvfølgelig har hun med sin egen store landeplage «Nu må du pinadø vaske klean din sjøl».


 

– Jenny er en godt kjent artist, som står for mye underholdning for seniorer og seniorgrupper. Men det passer også for de som er yngre, så her er absolutt alle velkommen, sier Myrbekk.

Stjørdal Seniorforum har tidligere år brukt å ha et arrangement under byfesten og det som tidligere het Stjørdalsdagene. Ifølge Myrbekk har mellom 300 og 400 personer møtt opp på Torget.

– For to år siden rømte vi inn i Vektersalen i Kimen da været ikke var på vår side, og det var for liten plass. Så dette er et populært arrangement, sier han.

Kimen reservearena

Hvis værgudene ikke spiller på lag i år, vil Storsalen i Kimen bli reservearena for allsangen med Jenny Jenssen.


 

Jenssen er i dag ansatt som programleder i P4 Gruppen og har sendinger på P10 Country. Nordlendingen har solgt over 300.000 plater, mottatt én dobbel platina og fire gullplater.

– Vi tar ingen inngangsbillett, men det blir loddsalg med mange gevinster. Det blir også salg av kaffe og kaker, sier Myrbekk, som legger til at seniorforumet i Stjørdal teller rundt 1.450 medlemmer.