Disse skal planlegge årets kulturfest for eldre

Ta kontakt med EKM-komiteen dersom du har bidrag til årets mønstring: Foran fra venstre: Mette Kleive, Brit Ragna Renanger, Sissel Aurheim, Tor Haldberg Bak fra venstre: Magnar Bollingmo, Per J. Nilsen. Tre nye medlemmer i komiteen i år: Magnar Bollingmo, Mette Kleive og Kirsten Gjervan (ikke til stede på bildet).   Foto: Malvik kommune

Kultur

I oktober braker det løs med EKM (Eldres kulturmønstring) i Malvik. Men allerede nå vil arrangørene oppfordre folk til å starte påmeldingen.


Mat, sang, kunst og quiz

Årets EKM-komité byr på en variert meny for alle i dagene 17. til 20. oktober.

 

Klart for påmelding

– Eldres kulturmønstring starter ikke før 1. oktober, så vi er i planleggingsfasen, men vi ønsker gjerne å oppfordre folk til å melde seg på allerede nå, sier kulturkonsulent i Malvik kommune, Marit Hammer.

Påminnelse

Eldres kulturmønstring er en arena hvor de eldre kan melde seg selv på for å opptre enten på scenen eller med kunst.


Strålende avslutning på EKM i Bruket

Den siste uka har Malviks seniorer boltret seg på en rekke av kommunens kulturarenaer. Anledningen har vært EKM – Eldres kulturmønstring - og kronen på verket ble konserten i Bruket fredag kveld.

 

– Det er laget på samme lest som UKM. I denne omgang er det viktig for oss å minne folk på at det blir EKM i oktober.


– Stolt over det vi har klart å få til

For 8. gang arrangeres det kulturmønstring for eldre i Malvik.

 

Deler av programmet er allerede klart:

– Tirsdag 1. oktober åpner det hele på Rampa med ordfører. Og så blir det kunst og håndtverks utstilling i Torggården, og den varer alle dagene fra tirsdag til fredag. Så blir det også den meget populære quizen med Viggo Valle og det er torsdag på Malvik videregående skole, på kantina, sier Hammer.

Stor suksess

Hun sier at de holder på til og med fredag 4. oktober og avslutter EKM-forestilling og eldres dag i Bruket.

- Dette tror jeg blir en stor suksess det har i alle fall vært det tidligere. Det har skapt engasjement og det har vært mange folk i sving. Nå har vi nettopp hatt et folkemøte i Malvik som omhandlet det gode liv og der var det stort fokus på å holde seg i aktivitet. Der kom det fram at det er viktig å være tilhører som å være aktiv selv. Alle monner dra, så her er det bare å kaste seg rundt.


Folksomt på eldres kulturmønstring

Eldres kulturmønstring åpnet med ny velsmakende vri i Hommelvik.