Fersk revygruppe nominert til NM på Høylandet

NM i Revy på Høylandet arrangeres annet hvert år, i år fra 10.-14. juli. Dragvollsrevyens "Stengetid" av hommelviking Runa Røstad Augdal , er et av numrene som er nominert til revy-NM i år.   Foto: Arkiv

Kultur

– Og det før revyen vår har holdt på ett år engang, sier Runa Røstad Augdal (21) fra Hommelvik som hadde manus og regi ved årets oppsetning.

En jury har valgt ut et av deres nummer fra årets revy, «Stengetid». Dragvollrevyen er nominert til NM i revy på Høylandet med et nummer som Runa Røstad Augdal har skrevet.

– Vi forventet egentlig ikke å bli nominert, sier Røstad Augdal.

Lagde første felles revy

Hun forteller at de i revygruppa ble enige om hvilke nummer de ønsket å delta med, og sendte dem inn.

Revygjengen reiser nå opp til Høylandet for å delta på festivalen, og spiller i den første semifinalen torsdag 11. juli.


 

Studentene ved NTNU på Dragvoll startet fra bunnen av da de i fjor høst var de første som lagde en revy som var felles for hele Dragvoll.

– Vi hadde fire forestillinger i mars som ble en suksess med 500 solgte billetter, sier Røstad Augdal.

Gjentar suksessen i høst

Til høsten gjentas suksessen med nytt oppsett. Runa Røstad Augdal er nå nestleder for revyen og kjempestolt av hva denne gjengen hennes har klart å få til sammen på så kort tid.

– Jeg gleder meg til å se hva som skjer videre, sier hun.

Flere fra vårt distrikt er nominerte, blant annet Kvitter fra Knotten, Hommelvikrevyen, Skatvalsrevyen, Lånkerevyen og Saksvikrevyen.