Kommer til Hommelvik og Stjørdal: Sirkuset jubilerer med artister fra hele verden

Klovneduoen Los Sitos besøker Norge for første gang under jubileumsturneen.  Foto: Fridgeir Walderhaug

Kultur

Cirkus Arnardo drar på turné for å feire 70 år i bransjen. 7. og 8. august har de lagt turen innom Hommelvik og Stjørdal.

Onsdag 7. august tar Cirkus Arnardo turen innom Hommelvik, de vil bli å finne på Øya stadion. Dagen etter kommer de til Stjørdal, og sirkusteltet står klart til forestillingen ved Stokkan ungdomsskole.

Klovner og papegøyer

Den nye forestillingen byr blant annet på raske klesskiftenummer, sykkelakrobatikk med BMX-flips, flyakrobatikk, papegøyer, ponnier i samspill med lamaer, sirkusklovner og mye mer. Under forestillingen kommer tilskuerne tett på aktørene.

– Dette er levende underholdning tuftet på rike tradisjoner. Og naturligvis støpt i en moderne form som fenger. Så, joda, vi viser virkelig styrke i år, sier Are Arnardo, turnéleder i Cirkus Arnardo i en pressemelding.


Lokale fikk også prøvd seg i manesjen...

Se bildeserie fra sirkusbesøket i Sona!

NRK spilte inn Norge Rundt og flere lokale aktører fikk prøvd seg mer eller mindre frivillig i manesjen da Cirkus Arnardo gjestet Sona.

 

Artister fra hele verden

Are Arnardo har tatt med seg sirkusartister fra blant annet Sverige, Chile og Italia og satt sammen et sirkusshow med øyeblikk som kan få deg til å le, hviske og forbauses.

– Bestefar var en visjonær med ønske om å glede andre, og historien har vel vist at han lyktes ganske så bra med sin livsgjerning, forteller Are Arnardo.