Bursdagsfest med Askeladden

Sammen med Askeladden på Kimen. F.v Sebastian Saasen, Elias Nikolai Joramo Kløvstad, Sebastian Andreassen, hovedrolleinnhaver og Askelaggen Vebjørn Enger, Noa Rolstad Paulsen, Kristian Leirvang og Nicolai Røkke.   Foto: Richard Bakken

Kultur

Lørdag formiddag valgte 2 bursdagsbarn å feire dagen med festvisning av den siste Askeladden filmen Askeladden - I Soria Moria Slott, på Kimen Kino. Sebastian Saasen og Sebastian Andreassen fylte begge 12 år og tok med kamerater fra klassen på Sveberg skole på kino.


 

Selfies

Her fikk de møte hovedrolleinnehaver Vebjørn Enger og fikk sine selfies. De var tydelig på at dette var en film de hadde sett frem til å se.

- Ja, den første filmen var så bra laget.

- Artig å møte Askeladden?

- Ja, det var stas, også blir det pizza på Egon etterpå. Kjempebursdag, sa det ene bursdagsbarnet Sebastian Saasen.


 

Askeladden

De var ikke alene om ta selfies. På den røde løperen inn til salen blinket det heftig i blitsene fra mobiltelefonene. Vebjørn Enger stilte villig opp.

- Ja, dette er kjempehyggelig. Det å møte folk som har sett den første filmen og gleder seg til å se denne er utrolig gøy. Det er fint å kunne glede folk. Publikum var veldig fornøyd med den første filmen og mange kommer tilbake å se denne filmen, sa Enger før filmen ble vist.