Beveget publikum under Byfesten, nå kommer hun tilbake

Silje Nergaard og Espen Berg kommer til Kimen kulturhus 15 februar neste år. 

Kultur

Silje Nergaard holdt en intim og sterk konsert i Vektersalen under Byfesten i 2018, og flere av våre ansatte på Kimen Kulturhus holder den fortsatt som en av de aller beste konsertene har vært på kulturhuset.

Kommer tilbake

Det er derfor synes kulturhuset det er veldig hyggelig at de nå kan annonsere at hun kommer tilbake neste år, nærmere bestemt 15. februar.- Denne gangen har hun med seg den fremadstormende jazzpianisten Espen Berg fra Hamar. Espen mottok en av Norges største musikkpris under Moldejazz i 2016, og anses som en pianist i verdensklasse, sier markedsjef ved Kimen kulturhus, Lene Fjellstad.

Turnert i flere tiår

Silje har reist rundt i verden med sine egne sanger i flere tiår, og hennes sanger blir stadig covret internasjonalt. Hennes album «At First Light» er Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.- Duoen har plukket sanger fra Siljes store musikkatalog og gjør en «best of»-konsert med vakre versjoner av hennes mest kjente sanger, bl.a. Be Still My Heart, The Waltz, Japanese Blue og Tell Me Where You’re Going. De overrasker også med sine helt egne tolkninger av kjente klassikere, fortsetter markedssjefen.

Intimt og nært

Silje og Espen inviterer til en nær, intim og eksklusiv konsertopplevelse – i blant også med publikum oppe på scenen – og de tar lytterne med inn i de personlige historiene bak sangene.- Fo Espens utsøkte og dynamiske pianospill får virkelig Siljes vakre og egenartede stemme til å skinne. Duoen gir deg en konsertopplevelse som er ren medisin for ører, hjerte og sjel. Vi gleder oss veldig, avslutter Fjellstad.