Se konserten med SKA-frika i opptak her!

Kultur

En rekke band og artister har de siste ukene tatt til instrumenter og mikrofoner for å dele musikk på nettet. Neste ut er stjørdals- og malvikbandet SKA-frika. Lørdag kveld entrer de ni medlemmene scenen på Remyra grendehus, og konserten ser du på bladet.no fra klokka 19.00.

– Det er en gjeng som har rigget utstyr på Remyra grendehus, og vi fikk en henvendelse om vi ønsket å gjøre en konsert. Det sa vi ja til, og nå gleder vi stort til å endelig få opptre igjen, sier Magnus Teigseth Morken, primus motor for SKA-frika.

Vanskelig tid

Teigseth Morken innrømmer at det er en spesiell tid for alle som holder på med musikk. Selv har de mistet noen oppdrag, i tillegg til at deres egen sommerfestival er avlyst.


Sommerfesten på Sveian lørdag kveld

Musikkfest for alle

Dansbar gammeldans og feit rock vekslet mellom scenene under Sommerfest på Sveian lørdag kveld. Her var det definitivt noe for gammel og ung.


– Vi har mistet noen oppdrag og så er det mye som er usikkert framover. Vi har vært dialog med flere arrangører, men nå er alt litt i det blå. Men det blir bra til slutt, og det viktigste er nå at vi oppfører oss slik at vi kommer tilbake til normalen, fortsetter Teigseth Morken.

Fått godkjenning

Teigseth Morken har vært i kontakt med Stjørdal kommune før lørdagens konsert på Remyra. Det rett og slett fordi bandet består av ni medlemmer.– Vi har forhørt oss med kommuneoverlegen i forhold til at vi er så mange i bandet. Men han godkjente opplegget så lenge vi fulgte retningslinjene om avstand. Så nå gleder vi oss til å endelig få opptre igjen. Det har blitt lite spilling i det siste, og det ser også mørkt ut med tanke på konsertopptredener framover. Så lørdagen starter med øving, før det blir konsert. Det blir så bra, og vi lover å gi jernet, avslutter trommisen i SKA-frika.