– Dette er et av de arrangementene Blues in Hell er med og arrangerer på Søndre kulturhjørne. Vi skal ha et arrangement i måneden, men det har vært litt tungt å komme i gang igjen etter pandemien. Nå håper vi i dugnadsgjengen bak Søndre kulturhjørne at folk finner veien til konsertlokalet torsdag kveld, sier Kjell Inge Brovoll.

Samarbeid

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007 for innspillingen av duetten «A Million Stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of Peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge. Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli.

– Det er fremdeles igjen en god slump billetter til konserten, som selges på døra.

Tregt marked

– Opplever dere at det er vanskeligere å få folk ut på konsert?

– Jeg tror at vanene til folk ble endret under pandemien. Mer penger blir brukt på hjem og hytte, og naturlig nok ble mindre brukt på kulturelle og sosiale ting. Den trenden har ikke snudd, og det virker som konsertarrangører rundt om sliter med å få folk til å komme seg ut på konserter igjen.

– Det kan kanskje ha litt med den økonomiske situasjonen å gjøre også?

– Absolutt, men jeg synes det er litt rart at kultur er blant det første som folk kutter. For oss på Søndre kulturhjørne driver vi bortimot på et minimum av aktivitet allerede for å holde hjulene i gang. På torsdag kan vi vente oss en konsert med to store nasjonale artister, som absolutt fortjener å spille for fullt hus, sier Kjell Inge Brovoll.