– Årets Skatvalsrevy over to akter har som vanlig stor variasjon. Revyen byr på mye artig, mye tull og litt alvor og med stor variasjon i numrene, slik en god revy skal være, forteller Lill Wenche Welle, leder av Skatvalsrevyen de ti siste årene.

Siden starten av januar har det vært skrevet revynummer og øvd på de som til slutt slapp gjennom nåløyet. For hos revygjengen på Skatval, i sitt eget Skatval samfunnshus, er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. Selv regien har de selv sørget for, noe tre av revyaktørene tar seg av. De tre er Ingrid Nilsen, Rolf Fiskvik og Erling Bakken Jacobsen.

Revylederen skryter av de 11 revyaktørene på scenen, noen mer erfarne enn andre. I fjor manglet tre av dem, Terje Stamnes, Anna Moen og Henrik Josteinson Myhr. Alle tre er tilbake denne gangen.

Pyntet til sydenfest

– Tittelen «Æ lo æ» vil de som får med seg årets revy, skjønne allerede når de kommer. Selv nede i gangen har vi pyntet til fest, Syden og litt varme. De som har vært på Granka, vil kjenne seg igjen i mye vi serverer denne gangen, sier Lill Wenche.

Leder i Skatvalrevyen Lill Wenche Welle har stor tro på årets Skatvalsrevy. Den fortjener utsolgte hus under de seks forestillingene. Foto: Einar Hugnes

Revylederen ønsker å få fram at Skatvalrevyen ikke bare er for de som bor på Skatval. Mange kommer tilreisende for å få med seg denne årlige revyen, en revy som i år spilles for 52. gang. Av den grunn er revynumrene aktuelle for alle uansett bosted.

Totalt seks forestillinger

Skatvalrevyen byr på fem kveldsforestillinger med revy, musikk og god mat, alle lagt til lørdags kveld fram til 11. mars. I tillegg spilles revyen en sjette gang søndag 19. februar.

– Allerede er en av kveldsforestillingene utsolgt, mens de andre er det fortsatt mulig å sikre seg billetter til, også til premieren nå på lørdag. Billetter kan kjøpes på nettet på sida kultar.no eller hos Riis Bilglass i Stjørdal. Denne revyen bør du ikke gå glipp av, reklamerer Lill Wenche Welle.