Larsen har samarbeidet med Halseth siden i vinter, og blir med, i tillegg til Halseths faste gitarist, som tredjemann på noen låter.

Stjernelåt

Folk får høre blant annet en helt fersk låt fra samarbeidet dem imellom, i tillegg til låta Halseth ga ut i sommer, «Du æ ei stjærne».

Larsen er spent på om de fyller plassene på Søndre kulturhjørne.

– Det har jo vært kjempestort trøkk på de store festivalene og større konserter i sommer, men det kan virke vanskeligere å fylle den typen lokaler, sier han.

Par i hjerter

Selv tror han det er en konsert som vil treffe mange i et bredt spekter. Og én spesiell målgruppe kan merke seg låten fra i sommer.

Stein Larsen fra Stjørdal har aldri skrevet så mye musikk som de siste 2–3 årene. Samarbeidet med Hilde Halseth har så langt resultert i to låter - den ene får sin debut for publikum på Søndre kulturhjørne torsdag denne uka. Foto: Guro Bjerk/arkiv

– Det er jo en skikkelig kjærlighetssang, og Hilde har sagt at dersom par som går i giftetanker kommer på konsert, kan de gjøre avtale om at hun synger den i vielsen, sier han.

Samarbeidet startet da Helseth ville ha med Larsen som vikar på keyboard, og han hadde en skisse til «Du æ ei stjerne» ligende. For tida er de i studio med to låter til, den ene blir altså å høre torsdag.

– Flere er i støpeskjeen, sier han.