«Sommer i Tyrol» for Bladets lesere

Bladet arrangerer for åttende gang operatur for sine lesere. Det gjør de i samarbeid med Opera Trøndelag.

– Jeg håper mange melder seg på, sier salgssjef Bjørn Renolen i Stjørdalens Blad, som gleder seg til å være vertskap også i år.  Foto: Sissel Moen

Nyheter

– Jeg har hatt gleden av å være vertskap fem ganger, og jeg syns det er veldig artig. De som er med er så fornøyde og positive, og vi kan også i år love de som blir med får en innholdsrik og trivelig tur, sier salgssjef i Stjørdalens Blad Bjørn Renolen.

Helaften

Denne gangen går turen til Ersgaard og operaen «Sommer i Tyrol» fredag 12.august.

– Vi tilbyr våre lesere en helaften med busstur til Ersgaard, og en spesiell velkomst med en aktør fra operaen. Deretter vil det bli litt enkel fingermat og drikke, med info og bakgrunn om operaen, og påfølgende forestilling. Etter forestillingen går turen tilbake med buss til sentrum.

Plass til flere

– Vi har lenge ønsket å lage et arrangement for å bidra til økt publikumstilslutning på forestillingene. Vi hadde i flere år turer til Steinvikholmen og Olav Engelbrektsson. Siden ble det tur til Prestegårdshagen hvor Tryllefløyten ble vist. I år går turen til Ersgaard og «Sommer i Tyrol».

På det meste har vi hatt med 75 deltakere, men vi har plass til enda flere. Påmeldingen har begynt, og billetter kan kjøpes ved henvendelse til kundesenteret i Bladet på e-post eller telefon.