Øver til Queen-konsert lørdag

Lånke Musikkforening inviterer til feiende åttitallsrytmer i Trudvang lørdag kveld.

Veteraner i trombonerekka i Lånke Musikkforening. Fra venstre Per Olav Berg, Arve Leren og Oddvar Nergård.  Foto: Privat

Nyheter

På tapetet står de største hitene fra popgruppa Queen. Her får vi høre både storverket «Bohemian rapsody», «Another one bites the dust», «Radio gaga», «Who wants to live forever» og mange flere.

For anledningen har korpset i Lånke invitert med seg band fra Musikklinja ved Ole Vig videregående og Roar Nygård som vokalist.

– Vi gleder oss veldig, smiler Cathrine Ydstines. Hun leder Lånke Musikkforening. Korpset og vennene har stått på med øvinger i et par måneder til den store konsertbegivenheten lørdag.

Forestillingen går av stabelen i forsamlingshuset Trudvang lørdag kveld. Her blir det også anledning til å nyte forfriskninger i form av øl, vin og snacks før forestillingen starter og i pausen.

– Vi legger opp til en skikkelig helaften, sier Cathrine Ydstines.

Selve forestillingen er på to timer med pause imellom.

Lånke Musikkforening samler et førtitalls korpsentusiaster i alderen fra 16 til over seksti år. Det er en dobling av tallet på få år. Aktiviteten og entusiasmen i korpset beskrives som enestående.

Nye store oppgaver for korpsentusiastene i Lånke blir å være med under åpningen av verdensmesterskapet i rallycross på Lånkebanen i juni. Og neste år blir det et skikkelig jubelår. Da skal Lånke Musikkforening feire 100 år.