Nå utvider hun klinikken sin på Saksviktunet

Feirer større lokaler førstkommende lørdag.

Hudterapaut Lene Støkkan utvider klinikken.   Foto: Julian Lund Sætre

Nyheter

Lørdag feirer Lene Støkkan at de utvider Hud & fotklinikken og åpner større lokaler.

– Det har lenge vært behov for større lokaler og nå er det endelig klart. Dette vil vi feire. Det vil bli bedre for våre kunder og oss som jobber her, sier Lene Støkkan som har tre kolleger i lokalene.

Hun ble kåret til Årets hudterapeut i 2016 i en landbasert konkurranse for hudterapeuter. Støkkan har drevet klinikken siden 2007 på låven i Saksvik.

LES OGSÅ: Lene vant gjev bransjepris

– Det går bra og vi har mye å gjøre. Nå gleder vi oss til å feire den offisielle åningen på lørdag, og det kommer både drillpike fra Saksvik og Vikhammer skolekorps, og det blir minikonsert med Bente Småvik, Jan Holberg og Arild Føllstad. Vi serverer kake og canapeer, og makeupartist fra Babor vil gi gratis makeup-veiledning, sier Støkkan.