Beat for Beat-yndlinger i Kimen

Heine Totland og Gisle Børge Styve dresser seg opp til stjørdalsbesøk.

Gisle Børge Styve (t.v.) og Heine Totland kommer på besø til Kimen kulturhus torsdag 28. september med forestillingen «Musikk e komme for å bli».   Foto: Svein Finneide

Nyheter

Kimen kulturhus inviterer til fest når duoen kommer og skal stå på scenen torsdag 28. september. De har etter hvert etablert et stadig større og trofast publikum.

– Dette er to fantastiske showmenn. De er sjarmerende, morsomme og gir mye av seg selv, sier Lene Fjellstad, markedsansvarlig i kulturhuset. 

Turnerer

Gisle Børge Styve og Heine Totland kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat for Beat i 1999. Etter hvert begynte de to vestlendingene å opptre sammen.

I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Siden har duoen aldri sett seg tilbake.

Åtte år senere satte de sammen en forestilling på sin egen måte, som ble kalt «Musikk e komme for å bli». Det er med denne forestillingen Styve og Totland kommer til Kimen kulturhus med.

Totalt er det solgt 40.000 billetter, og de fortsetter å turnere over hele landet i 2017.

Billetter

– Det var faktisk de som tok kontakt med oss, og det langt fra den første gangen at kjente artister spør om å få komme til Kimen. Det er utrolig artig, sier Lene Fjellstad, som gleder seg til å høre blant annet «Bohemian Rhapsody» fra de to folkekjære artistene i slutten av september.

Billettene til forestillingen er lagt ut for salg på kulturhusets hjemmeside.