Mats Lillebo sendte Ranheim til himmels

Innbytter Mats Lillebo fra Stjørdal sendte Ranheim til himmels

Mats Lillebo ble matchvinner for Ranheim søndag.  Foto: Knut Sollihaug

Nyheter

Mats Lillebo ble matchvinner kvarteret før slutt. Eliteseriehåpet lever for Ranheim etter at de møtte

I det 76. minutt ble Lillebo spilt alene mot mål, og innbytteren gjorde ingen feil alene mot Ulf-keeper Saku-Pekka Sahlgren. Flere scoringer ble det ikke, noe som betyr at Ranheim skal møte Mjøndalen til kamp 19. november. Vinneren av kvalikfinalen får retten til å møte laget som ender tredje sist i Eliteserien.

Ranheim hadde ikke scoret på gaukene siden 2015, men trønderne lyktes da det gjaldt som mest.

Ropte på straffe

Begge lag kom til scoringsmuligheter før hvilen. Sondre Sørløkk fikk en mulighet på hodet etter få minutter, men forsøket hans gikk like over mål. Samme mann kom til en ny sjanse etter en halvtime, men igjen mislyktes han fra god posisjon.

Veteranen Øyvind Storflor og lagkamerat Kristoffer Løkberg kom begge til muligheter for Ranheim, men det måtte en innbytter til for å finne nettmaskene. Mats Lillebo kom innpå etter 68 minutters spill, og åtte minutter etter ble han matchvinner.

Sandnes Ulf kastet innpå både Roger Ekeland og Axel Kryger i jakten på utligning på tampen, men Ranheim holdt unna i hektiske sluttminutter.

Nå gjenstår det å se om Mats Lillebo & co kan tukte bruntrøyene fra Mjøndalen neste helg.