Legger ned Bunnpris-butikken i sentrum

– Butikken har blitt for lite tilgjengelig.

Bunnpris i Sandgata har mistet så mange kunder at de legger ned i april, opplyser regionsjef Bengt Erik Haugnæss (innfelt). 

Nyheter

Grunnet mangel på parkeringsplasser stenger Bunnpris i Moheim-bygget dørene for godt.

Etter at Bunnpris i Stjørdal sentrum mistet en del av parkeringsplassene til utvidelsen av Torgkvartalet, har butikken blitt mindre tilgjengelig for folk, sier regionsjef Bengt Erik Haugnæss.

– Det har blitt vanskelig å drifte butikken lønnsomt, da den ikke har en god beliggenhet lenger.

Vil etablere seg på Stjørdal

I oktober skrev Bladet at de ansatte på Bunnpris og dyrebutikken AniCura endelig kunne feire at den nye gata mellom nye Torgkvartalet og Moheim-bygget var ferdig og at nygata ble åpnet for trafikk.

I desember hadde Bladet en ny sak hvor butikksjef på Bunnpris i Sandgata , Anne Marie Letnes, sa at hun merket stor bedring på salget etter at anleggsarbeidet var ferdig, men at det likevel var langt igjen til det nivået butikken lå på før arbeidet med Torgkvartalet startet.

– Det er små marginer i denne bransjen, og tilgjengelighet er noe vi er avhengig av, sier han.

Han utdyper at Bunnpris vil lete etter riktig beliggenhet i fremtiden, men at det er usikkert når det dukker opp en ny butikk.

– Dette kan vi ikke planlegge over natta, men det kan skje forholdsvis fort om vi finner et aktuelt område.

Holder åpent til april

Haugnæss forteller at de ansatte viser forståelse for situasjonen, men at det alltid er noen som blir overrasket.

– Vi holder åpent til april av hensyn til de ansatte. Vi ønsker at de skal ha mulighet til å finne seg ny jobb før vi avvikler butikken.