Ingen grunn til å endre suksessoppskriften

Et nytt VinterMalvik står for tur. Nylig ble 2018-programmet lansert.

Årets ungdomsledere var mandag samlet til planleggingsmøte. F.v: Emil Presthus, Sander Dybvik, Styrker Nørkov Torstensen, Inger Marie Teigen, Emil Kyllo og Katrine Fuglem Pedersen. Foto: Edvind Leirvik  Foto: Foto: Edvind Leirvik

Årets program
  • Mandag 19. februar:

Overnattingstur Gammelvollstoggo 10–12 år

Dagstur Gammelvollstoggo

  • Tirsdag 20. februar:

Overnattingstur Gammelvollstoggo 12–18 år

  • Onsdag 21. februar:

Hundekjøring i Meråker – for de yngste

  • Torsdag 22. februar:

Alpindag i Meråker

  • Torsdag 22. februar:

Hundekjøring i Meråker – 7. klasse og eldre

 

Påmelding åpner mandag 5. februar klokka 21.

Nyheter

Malvik kommunes årlige aktivitetstilbud for barn og ungdom arrangeres over fire dager i vinterferieuka 19.-22. februar. Sist uke ble årets aktiviteter kunngjort på kommunens nettside. Programmet er identisk med fjorårets.

– Vi ser at folk kommer tilbake år etter år. Derfor er det heller ingen grunn til å gjøre endringer, sier Emil Kyllo.

For andre året på rad er hommelvikingen med som ungdomsleder under VinterMalvik.

Sosialt og trivelig

Populære aktiviteter som hundekjøring i Kopperå, overnattingstur på Vennafjellet og alpindag i Meråker har også i år fått plass i programmet.

– Min personlige favoritt er turen til Gammelvollsstoggo på Vennafjellet. Det bruker å være en sosial og trivelig samling, sier Kyllo.

Sammen med de øvrige ungdomslederne og ansvarlige fra virksomhet kultur deltok 16-åringen på planleggingsmøte i Hommelvik mandag kveld.

Kortere ventelister

De mest populære aktivitetene har hvert år hatt lange ventelister. Foran 2017-utgaven gjorde Malvik kommune grep og utvidet programmet. Det ble arrangert to dager med hundekjøring og lagt opp til en dagstur til Vennafjellet. Endringene ble en suksess og gjentas under årets VinterMalvik.

– Programmet fungerte bra i fjor og har en fin miks av aktiviteter, sier avdelingsleder Hans Jørgen Renå i Malvik kommune.