Jo Vestly skal åpne Karolinerspelet

Snart klart for gjenfortelling av det iskalde dramaet i Tydalsfjellene.

Jo Vestly er sønn av forfatter Anne Cath. Vestly. 

Nyheter

Jo Vestly Jo Vestly skal forestå den offisielle åpningen av Karolinerspelet 2018.

Vestly, sønn av forfatteren Anne Cath. Vestly har jobbet som produsent i NRK/Fjernsynet gjennom 15 år. Han driver nå Jo Vestly Produksjon som er et mediehus som består av event- og videoproduksjon, plateselskap og artistformidling.

Jo Vestly har hytte i Tydal og har vært en sann tydalsvenn helt siden 1985.

- Vestlys spesielle tilknytning til Tydal, sammen med hans brede og varierte erfaring fra norsk kulturliv gjør at han ble et godt og naturlig valg til dette oppdraget og staben i Karolinerspelet er veldig fornøyd med at Vestly takket ja, skriver daglig lederBorgar Kulseth Kirkvold i en pressemelding.

Karolinerspelelet helga 18. til 20. januar er en dramatisk gjenfortelling av dødsmarsen over Tydalsfjella vinteren 1718.

Armfeldts hær kommer til Tydal nyttårsaften 1718 og slår leir før de skal starte på den siste etappen over fjellet. Det er en utmattet hær som kommer; de slakter ned buskap for å få mat, de river hus for å kunne gjøre opp bål for å få varmen i kroppen, de tar klær og skinnfeller. Noen tydalinger blir tatt med som veivisere over fjellet. Det er et dramatisk møte mellom armfeldthæren og Tydals befolkning vi er vitne til.

Forestillingene spilles på Brekka bygdetun i Tydal. 


Spel-nestor Arnulf Haga klar for Carl Halck

Publikum kan vente seg store endringer når musikalen settes opp på nytt neste sommer.