Kan bli glimt av sol i helga

Med temperaturer rundt null og til og med litt sol kan det bli ei fin helg.
Nyheter

Meldingene for helga i Trøndelag er ganske gode, særlig lørdag ser ut til å bli bra.

Ifølge værtjenesten Yr blir det oppholdsvær og muligheter for en del blå himmel. En kan oppleve nå at sola såvidt begynner å varme, når den er framme, så det er bare å ta på seg godt fottøy eller skiutstyr og komme seg ut.

Alpinsenteret er absolutt også et alternativ denne helga.

Lørdag kan bli noe finere enn søndag. Søndag ser det ut til å bli litt mer skyer, men det meldes fortsatt fritt for nedbør.

Litt avhengig av hvor en befinner seg kan det ligge an til godt turvær med temperaturer rundt null og noen små minusgrader mot slutten av helga. Men det kan bli en del vind på utsatte steder - ved kysten og på utsatte fjelltopper.